Behandel- en leslocatie (indoor): Korte Bosstraat 3, 4023AV Rijswijk gld 

 

Helaas kunnen we vanwege grote drukte momenteel geen nieuwe patiënten/cliënten aan nemen.

We verwijzen je graag naar een collega, voor osteopathie vind je deze op www.nvdieosteopathie.nl

Zit je met de handen in het haar, heb je een doorverwijzing via een collega of zijn er andere bijzonderheden, neem dan even contact op om te kijken naar de mogelijkheden.

 

Ook de reactie op email kan wat langer duren door de drukte (omdat de patientenzorg voor gaat). Excuus hiervoor, we doen ons best om zo snel mogelijk (binnen een week) te reageren.

Technische storing in onze email Het blijkt dat momenteel niet alle emails bij ons aankomen (en ook met uitgaande mail ervaren we problemen), er wordt aan gewerkt! Heb je ons dus een bericht gestuurd en duurt het erg lang voordat je antwoord krijgt, stuur dan even een whatsapp-bericht of gebruik het emailadres dat we tijdelijk gebruiken om het technische probleem te omzeilen: dogsinbalance001@gmail.com

 

Email info@dogsinbalance.nl
Telefoon Desire: +31 6 46129105
Telefoon Claudia +31 6 30433879

 


Voor vragen of overleg neem contact met ons op (het contactformulier lijkt goed te werken)

  Je naam (verplicht)

  Je e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht


  We zouden erg blij zijn als je je ervaringen met Dogs in Balance wil delen

  Schrijf een review

  Samenwerken tot in de perfectie

  ★★★★★
  Door al ruim een jaar samen met Desire workshops aan te bieden op mijn eigen hondenschool is het mogelijk geweest om de diepte in te gaan! Gemotiveerde cursisten die verdieping zochten en die wij konden bieden in de vorm van themaworkshops. Perfecte samenwerking! Rustig de oefeningen kunnen uitleggen, aanleren, oefenen , uitbouwen en combineren. En de cursiten? Die willen meer ....;) Super! Desiree, bedankt voor al je energie en je fijne lessen!
  - Danielle Meskers

  Rust

  ★★★★★
  Twee maal een verdiepingsworkshop gedaan onder het toeziend oog van Desire. Wat opvalt is de rust. Niet alleen van haarzelf maar ook van de combinaties in de groep. Desire past dingen perfect aan op de combinatie en laat ook eigenaren zelf zoeken naar de meest passende oplossing. Kennis, passie, gedrevenheid en het op de juiste manier verleggen van grenzen zijn kernwoorden die bij zowel Desire als Claudia passen. Echt een aanrader!
  - Karin van den Biggelaar

  Honden zijn in Balans

  ★★★★★
  De Thai Ridgeback Club Nederland is al jaren blij met de samenwerking met Desiree en Dogs in Balans. Op verschillende activiteiten was Desiree paraat om zo de Thai Ridgeback en zijn eigenaar een fantastische middag te geven. Een echte aanrader voor iedere eigenaar met hond. Top top top Desiree
  - Jurgen Poen

  Observatie, communicatie en rust

  ★★★★★
  Ik heb met met herderreu Dex een zomer- en wintercursus gedaan bij Desiree. Mijn hond vond het erg spannend andere honden zo dichtbij te hebben wat resulteerde in veel blaffen. Veel cursussen gedaan en 2 gedragstherapeuten gehad, maar terwijl we hier voor een "fun" cursus waren heeft Desiree met haar observaties en tips zo veel met ons bereikt..... Na de 1e les was er al verschil en met de tijd en iedere week huiswerk.... Een heerlijke rust op het veld, geen uitvallen, alleen nog blijde honden en baasjes natuurlijk die aan het sporten waren. Echt geweldig leuke cursussen en workshops maar onverwacht ook nog het antwoord gevonden op een probleem waar niemand mij de afgelopen jaren aan kon helpen, dank aan Desiree!
  - Jolanda

  Balans en coördinatie tot in de puntjes

  ★★★★★
  Ik geniet altijd van balans en coördinatie workshops. Het is heerlijk (samen) werken met Sep. Het kunnen waarnemen van kleine details in het lichaam van Sep en daarop kunnen sturen kan Desire erg goed. Dat vind ik heel waardevol bij een dergelijke workshop. Daarnaast is ze erg creatief, bedenkt steeds nieuwe oefeningen met een grote diversiteit aan materialen waar balans en coördinatie centraal staat. En bovenal is het gezellig met veel humor. Dees bedankt voor nu en ik kom graag weer naar je workshops.
  - Petra Remeeus

  samenwerken

  ★★★★★
  Dankzij de begeleiding van Desiree al meerdere cursussen balans en coordinatie met Leia kunnen volgen. Aangezien Leia erg reageert op andere honden was het een uitdaging om lessen met haar te volgen sinds we bezig zijn met balans en coordinatie is ze veel beter te handelen en heb ik ook meer zelfvertrouwen. Wat ook heel belangrijk is is dat Leia er lichamelijk ook op vooruit is gegaan. Ze heeft rugklachten en sinds we de cursussen volgen en ook thuis veel oefenen gaat het erg goed. Bedankt Desiree en natuurlijk ook Claudia
  - Hilde Landzaat

  gemotiveerd

  ★★★★★
  Desire en Claudia zijn zeer gemotiveerd en enthousiast in het overbrengen van hun kennis op de cursisten. Wat ik vooral aan Desiré waardeer, is dat ze de tijd neemt om de opdrachten en het doel hiervan goed uit te leggen. Er wordt op een positieve manier getraind. Hond en baasje krijgen veel respect en vertrouwen in elkaar. Oefeningen worden stapsgewijs opgebouwd en zijn goed te volgen voor baas en hond. Door de goede adviezen en tips ben ik Sotchi steeds beter gaan begrijpen!! Dank je wel hiervoor!!!
  - Myrthe Teunissen

  Observatie

  ★★★★★
  We hebben enkele weken geleden een workshop mogen volgen met onze honden. Dit was zeer geslaagd! Erg fijn op samen met je hond bezig te zijn en dat deze de ruimte hebben om zelf te kiezen. TOP! Zin in de volgende keer 🙂
  - Evy, Maxime & Pilaf

  maatwerk!

  ★★★★★
  Super fijn dat er echt maatwerk gegeven kan worden zelfs in groep lessen. Balans en coördinatie blijft op deze manier echt heel motiverend voor zowel hond al baas. Het samenwerken geeft op deze manier echt ruimte voor samen nadenken en ontwikkelen van de mogelijkheden binnen het hondenlijf ( en hoofd) op dat moment
  - Petra Riedijk

  Bidaï de Whippet

  ★★★★★
  Vanavond heeft Bidaï de Whippet de eerste behandeling gehad. In de superrelaxte sfeer lag hij op tafel op zijn eigen slaapzakje. Een fijne behandeling waar hij zich echt op zijn gemak voelde.
  - Manon

  Genoten

  ★★★★★
  Bedankt voor de leuke middag bij Hulphond Nederland. Ik heb genoten! Groet, Rienke en Sebbo
  - Rienke en Sebbo