Alles draait om balans...

Wij zijn Claudia Klinkers en Desire Keun, wij laten je graag kennis maken met balans- & coördinatietraining voor jou en je hond. Met en van je hond genieten, samen leren en plezier hebben op een manier die bijdraagt aan meer fysieke bewustwording, betere communicatie, vertrouwen, rust en veel meer. Je hond in balans, fysiek en mentaal, maar ook jullie als combinatie in balans.
Onze workshops en trainingen zijn gebouwd rondom dit sleutelwoord,
BALANS.
In onze programma's leer je naar je hond kijken en je hond te begrijpen. Dit doen we middels verschillende trainingen, van fysieke oefeningen in balans en coördinatie, tot mentaal werk in zelfbeheersing.

CLAUDIA: komend uit de topsport is een ding zeker, "om goed (en gezond) te kunnen presteren is het belangrijk je lijf te kennen en niet alleen sportspecifiek te trainen". In de humane sport wordt het trainen van de vijf grondmotorische eigenschappen al lange tijd met goed gevolg toegepast, waarom werken we met onze (sport)honden dan nog zoveel (alleen) sportspecifiek? Ook voor honden is het van belang dat ze hun lichaam kennen en kunnen aansturen, zo werk je aan een gezonde geest in een gezond lichaam.

DESIRE: als fysiotherapeute met een uitgebreide interesse voor inspanningsfysiologie, wist ik dat het misschien wel belangrijker is om een goede basis te leggen in fysieke eigenschappen als coördinatie (en mobiliteit), om van daaruit te bouwen aan snelheid, kracht en uithoudingsvermogen. Lichaamsbewustwording is niet alleen voor mensen belangrijk om onze dagelijkse activiteiten uit te voeren, ook honden hebben er baat bij hun lichaam beter aan te kunnen sturen.

 

SAMENWERKEN
Samen zie je meer dan alleen... Twee verschillende mensen, die, samen op zoek naar een goede BALANS, mooie dingen proberen mee te geven aan mens en hond.
KOM MET ONS MEE GENIETEN!

Samenwerken betekent van en met elkaar leren, wij volgen zelf bijscholingen, trainingen en workshops op verschillende gebieden. Zo durven we te staan voor kwaliteit! 

Ook werken we veel samen met andere professionals in de hondenwereld, verzorgen we workshops en trainingen op locatie en proberen zo ons enthousiasme te delen.